Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Salarisadministratie

Of het nu gaat om het verwerken van de maandelijkse salarisadministratie of advies bij uitbreiding van het personeelsbestand. Wij ontzorgen jou als ondernemer compleet op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

Altijd de salarisadministratie op orde

Salarisadministratie kan erg complex zijn en doorgaans veel tijd in beslag nemen. Ook op het gebied van verwerking van salaris- en personeelsadministratie biedt SMK Accountants en Fiscalisten naast traditionele mogelijkheden ook online opties. Onze online-diensten bieden de mogelijkheid op een efficiënte manier de salarisadministratie in te richten en bij te houden. Zo vindt er een correcte uitbetaling van salarissen plaats voor jouw medewerkers. Ook biedt het de mogelijkheid een digitaal personeelsdossier op te bouwen. Samen zorgen we ervoor dat jouw salarisadministratie tijdig en correct geregeld is.

Het belang van jouw onderneming

Naast een correcte salarisverwerking zorgen wij ook voor kundig personeelsadvies. Onze experts denken mee over arbeidsrechtelijke zaken zoals sociale zekerheid, loonbelasting, ziekte en pensioen. Samen met jou zorgen wij voor de opbouw van een accuraat personeelsdossier – geheel ingericht naar wens. Een solide arbeidsovereenkomst leggen wij vast in een juridisch document. Maar ook wanneer er afscheid genomen dient te worden van medewerkers, zorgen wij voor een juiste afhandeling en opvolging. Wij helpen geschillen op te lossen en zorgen ervoor dat vraagstukken in goed overleg kunnen worden opgelost. Als SMK Accountants en Fiscalisten erkennen wij het belang van jouw onderneming door een stap verder te gaan en mee te denken in alle zaken omtrent personeelsdiensten en -advies.

Volledige ontzorging

Of het nu gaat om de eerste inrichting van een loonadministratie of uitbreiding van het personeelsbestand; bij personeelsadministratie komt meer kijken dan je denkt. Een salarisadministratie kent veel complexe aspecten zoals het opstellen van loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen en tal van arbeidsvoorwaarden. Nieuwe regelingen eisen speciale expertise. SMK Accountants en Fiscalisten heeft specialisten in huis die jou wegwijs maken op het gebied van personeelszaken. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer compleet ontzorgen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Want als ondernemer wil je bezig zijn met wat je graag doet – namelijk ondernemen.

Benieuwd naar andere online-mogelijkheden? Bekijk hier al onze online-diensten.

Jullie contactpersonen voor Salarisadministratie

 • Ellen Klaver-Vogt

  Salarisspecialist

  Ellen Klaver-Vogt

  ellenklaver@smkrupert.nl
  T: 074-376 61 47
  SMK Rupert

 • Jan ter Huurne

  Salarisspecialist

  Jan ter Huurne

  janterhuurne@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Kirsty Maatman

  Assistent belastingadviseur

  Kirsty Maatman

  kirstymaatman@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Wilma Noppert-Mecking

  Salarisspecialist

  Wilma Noppert-Mecking

  wilmanoppert@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

 • Petra Grobben-Goossen

  Salarisspecialist

  Petra Grobben-Goossen

  petragrobben@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

 • Joost Oude Groen

  Salarisspecialist

  Joost Oude Groen

  joostoudegroen@smkrupert.nl
  T: 074-376 61 47
  SMK Rupert

 • Anouk de Lat

  Salarisspecialist

  Anouk de Lat

  anoukdelat@smkrupert.nl
  T: 074-376 61 47
  SMK Rupert

 • Johan Lohuis

  Salarisspecialist

  Johan Lohuis

  johanlohuis@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

Contact

Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

Neem contact met ons op