Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Administratieve specialisten

Een solide financiële administratie vormt de basis voor een gezonde organisatie. Wij professionaliseren jouw boekhouding door deze te analyseren, in te richten en te optimaliseren. Hierdoor heb je als ondernemer real time inzicht in je cijfers.

Het fundament van jouw organisatie

Een solide financiële administratie vormt de basis voor een gezonde organisatie. Wij professionaliseren jouw boekhouding door deze te analyseren, in te richten en te optimaliseren. Inzicht in de financiële positie van jouw onderneming zorgt voor een sterk uitgangspunt voor het bedrijf om de juiste koers te varen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw administratie een sterk fundament vormt voor de strategie van de organisatie. Hierdoor krijg jij als ondernemer de kans te focussen op wat echt belangrijk is en jouw ambities te verwezenlijken.

Structureel inzicht én overzicht

Maandelijkse of kwartaalrapportages geven structureel inzicht en de mogelijkheid om tijdig bij te sturen. Hierdoor weet jij als ondernemer precies waar je staat en is er volop ruimte plannen uit te zetten voor de toekomst. Als ondernemer wil je continu inzicht in de financiële status van je bedrijf. Onze online-diensten bieden uitstekende tools om 24/7 inzage te hebben in de boekhouding en administratie. Vanzelfsprekend kunnen wij ook ontzorgen door de volledige administratie uit handen te nemen, zodat jij als ondernemer je compleet kan richten op je core business.

Blijf ondernemen

Of het nu gaat om samenwerken met jou of het volledig uit handen nemen van de administratie, wij zorgen ervoor dat jij kan blijven doen waar je goed in bent; namelijk ondernemen.
Meer informatie? Kijk eens bij onze online diensten!

Jullie contactpersonen voor Administratieve specialisten

 • John Schepers

  Partner

  John Schepers

  johnschepers@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Huseyin Temel

  Assistent accountant

  Huseyin Temel

  huseyintemel@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Daniëlle Maris

  Assistent accountant

  Daniëlle Maris

  daniellemaris@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

 • Kirsty Maatman

  Assistent belastingadviseur

  Kirsty Maatman

  kirstymaatman@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Mark Werger

  Partner

  Mark Werger

  markwerger@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

 • Moniek Paf

  Assistent accountant

  Moniek Paf

  moniekpaf@smkaccountants.nl
  T: 053-574 19 79
  SMK Haaksbergen

 • Marc Beunk

  Relatiebeheerder

  Marc Beunk

  marcbeunk@smkhulshof.nl
  T: 0546-820 404
  SMK Hulshof

Contact

Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

Neem contact met ons op