Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Audit

SMK Audit voert diverse controleopdrachten uit voor zowel profit als non-profit-instellingen zoals stichtingen en zorginstellingen. Daarnaast ondersteunt SMK Audit bij het opzetten van een administratieve organisatie en interne beheersing.

”Audit-Only”

Wij zijn een zelfstandig “audit-only“-kantoor en dat is bijzonder. Wij maken geen deel uit van een wereldwijd of landelijk netwerk. Tegelijkertijd voldoen wij aan alle eisen van toezichthouders zoals AFM en SRA en zijn wij lid van de NBA. Wij zijn een klein en wendbaar kantoor met een AFM Wta-vergunningen, verleend voor het verrichten van wettelijke controles (niet zijnde OOB’s). Door onze wendbaarheid kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening leveren. SMK Audit is een zelfstandige (onafhankelijke) accountantspraktijk en voert alle opdrachten uit onder haar eigen stelsel van kwaliteitsbeheersing.

Wat wij kunnen betekenen

Wij werken in geheel Nederland voor MKB ondernemingen, stichtingen, familiebedrijven en not-for-profit organisaties. Wij bieden een breed pakket aan diensten aan. Zo voeren wij wettelijke jaarrekeningcontroles uit resulterend in een accountantsverklaring, controleren wij subsidiedeclaraties en geven wij inleenverklaringen af met betrekking tot de omzetbelasting en loonheffingen. Tevens geven wij diverse beoordelingsverklaringen af. Voor stichtingen voeren wij bijzondere controle-opdrachten uit zoals controle van projectsubsidies. Ook kunnen wij de financiële informatie zoals halfjaarcijfers en kwartaalcijfers controleren.

Wie zijn onze opdrachtgevers

Onze cliënten benaderen ons rechtstreeks of worden door derden, zoals accountants- en administratiekantoren naar ons verwezen. Voor hen zijn wij geen concurrent. Door onze wendbaarheid kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening leveren die aan alle gestelde eisen voldoet.

Jullie contactpersonen voor Audit

 • Arjen van Barneveld

  Relatiebeheerder

  Arjen van Barneveld

  arjenvanbarneveld@smkaudit.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Haaksbergen

 • Wouter Timmermans

  Relatiebeheerder

  Wouter Timmermans

  woutertimmermans@smkaccountants.nl
  SMK Haaksbergen

 • Huub Michorius

  Partner

  Huub Michorius

  huubmichorius@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Haaksbergen

Contact

Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

Neem contact met ons op