Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Adviesgesprek aanvragen

SMK Accountants en Fiscalisten is sterk in afspraken nakomen en stelt haar klanten voorop. Wij zoeken de juiste persoon binnen de organisatie bij de juiste klant. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en kun je elkaar aanvullen in een evenwaardige klantrelatie. Bij ons zijn er altijd vaste contactpersonen.
Adviesgesprek aanvragen

Een adviesgesprek op maat?

Wij zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en dragen graag bij aan een strategische langetermijnplanning voor zowel onderneming als ondernemer. Zo kun jij als ondernemer doen waar je goed in bent. Niet voor niets stellen wij dat wij ondernemers laten ondernemen. Onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat wij naast jou kunnen staan als ondernemer. Wij treden op als volwaardig sparringpartner, denken mee met strategisch advies en spelen in op ontwikkelingen en trends van de maatschappij van nu.

Vraag een adviesgesprek aan