Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fiscaliteiten

Als ondernemer wil je fiscale mogelijkheden of consequenties graag overzichtelijk hebben en houden. In SMK Accountants en Fiscalisten vind je een belastingadviseur die hierin met jou meedenkt en ook nog eens kijkt om jouw fiscale voordelen te vergroten.

Complexiteit vereenvoudigd

Fiscale kwesties zijn vaak complex en ongrijpbaar. Als ondernemer wil je de financiële consequenties van fiscale keuzes graag overzichtelijk hebben én houden. Want als ondernemer wil je weten of de juridische en fiscale status van je onderneming nog optimaal is. Een belastingadviseur die met jou meedenkt en de materie tot in de vingers beheerst is hierbij van toegevoegde waarde om jouw voordelen in te schatten én te vergroten. Niet alleen als het om belastingaangifte gaat, ook om fiscale advisering op het gebied van inkomens-, vermogens-, successieplanning, pensioenadvies en herstructurering. Hierdoor heb jij altijd in beeld wat voor jou als ondernemer de meest doeltreffende keuze is.

Diverse fiscaliteiten

Eisen en omstandigheden omtrent pensioen, belastingadvies en nalatenschap veranderen in een hoog tempo. Het is daarom van belang om aan tafel te zitten met een expert met kennis op het gebied van wetten, regelingen en de verschillende vormen van fiscaliteiten. SMK Accountants en Fiscalisten is alert op belangrijke ontwikkelingen en weet welke specifiek relevant zijn voor jouw onderneming. Hierdoor heb jij optimaal advies, passend bij jouw situatie met een positieve uitwerking voor jou als ondernemer.

Verzekerd van expertise en ervaring

Bij SMK Accountants en Fiscalisten zijn fiscale vraagstukken dagelijkse praktijk. Hierdoor ben jij verzekerd van ervaren specialisten én profiteer je van een uitgebreid netwerk. Wij weten direct de juiste (externe) partner in te schakelen gericht op jouw situatie. We voeren indien noodzakelijk fiscale bezwaar- en beroepsprocedures door om tot optimaal resultaat te komen. Ook in gecompliceerde situaties. Samen komen we tot de beste oplossing voor jouw onderneming en persoonlijke situatie .

Jullie contactpersonen voor Fiscaliteiten

 • Hein Wesselink

  Partner

  Hein Wesselink

  heinwesselink@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Kirsty Maatman

  Assistent belastingadviseur

  Kirsty Maatman

  kirstymaatman@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

 • Martin Nijmeijer

  Partner

  Martin Nijmeijer

  martinnijmeijer@smkrupert.nl
  T: 0546-537 160
  SMK Rupert

 • Demi Huuskes

  Fiscalist

  Demi Huuskes

  demihuuskes@smkrupert.nl
  T: 0546-537 160
  SMK Rupert

 • Martin Screever

  Belastingadviseur

  Martin Screever

  martinscreever@smkaccountants.nl
  T: 053-574 19 79
  SMK Haaksbergen

 • Mieke Post

  Belastingadviseur/Financieel planner

  Mieke Post

  miekepost@smkaccountants.nl
  T: 053-434 05 82
  SMK Enschede

Contact

Geen organisatie is hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij jouw behoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

Neem contact met ons op