Marcel Evertzen

SweetPepper Communicatie

marcel evertzenIk heb een marketing communicatiebureau; SweetPepper. Grofweg bedien ik twee type klanten; technische bedrijven waarbij ik de vertaalslag maak van typische kenmerken van hun product of dienst naar iets wat voor de markt interessant is en ik help bouwbedrijven met het succesvoller zijn bij Europese aanbestedingen. Dit doe ik door andere behoeften uit de uitvraag te halen dan de behoeften (gebouw) die je ziet als je niet tussen de regels door leest. Hieromheen komt dan een heel concept en help ik de bouwers met de teksten, opmaak, fotografie, drukwerk, presentatie en (indien gewenst) teambuilding.

Een deskundige partner

Mijn bureau is erg succesvol. Mede hierdoor, en omdat mijn klanten verwachten dat ik me 100% inzet op hun vragen en behoeften, heb ik geen tijd om ook nog naar mijn administratie om te kijken. Ik ben dus op zoek gegaan naar een partner die, naast mijn administratie, ook deskundig antwoord kan geven op de andere vragen waar ik als ondernemer wel eens tegenaan loop.

Geen nummer

Deze partner heb ik gevonden in SMK. Een middelgroot accountantsbureau. Prettig want hierdoor ben je nog steeds een persoon met een gezicht en geen nummer terwijl ze wel alle deskundigheid in huis hebben. Ook vind ik de bereikbaarheid van een adviseur erg belangrijk. Dat zit wel snor bij SMK. Ik krijg gelijk de juiste persoon aan de telefoon of er wordt zeer snel contact met mij opgenomen.

Door deze slagvaardige en pragmatische aanpak van SMK kan ik mij volledig richten op mijn klanten en de zaken waar ik goed in ben.

De bereikbaarheid zit wel snor.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...