Gezamelijk home

Altijd op de hoogte zijn
van ons laatste nieuws?

Vraag nu onze SMK nieuwsbrief aan>>

SMK Financieringsdag 2018

Leer nieuwe financieringsmogelijkheden kennen!

Financieren anno 2018 is veranderd: banken trekken zich terug en elke maand betreden nieuwe aanbieders van financieringsproducten de markt. Maar hierdoor zien ook veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. Wat is een passende financiering en waar kan ik hiervoor terecht?

Daarom vindt SMK het belangrijk om u inzicht te geven in de nieuwe financieringsmogelijkheden van dit moment. Op onze financieringsbijeenkomst stellen wij u 4 alternatieve financieringsaanbieders voor en krijgt u tips hoe u zich optimaal kunt voorbereiden op een succesvolle financiering!

Zie hier onze flyer voor de financieringsdag van maandag 9 april 2018.

 

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...