Gezamelijk home

Werken bij SMK Accountants

Wilt u meer informatie, klik hier>>

Werken bij

SMK Accountants – een werkgever met perspectief

Creëer kansen
Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Wij bieden studiefaciliteiten en hebben oog voor uw talent en ambities. SMK Accountants staat niet stil en volgt de ontwikkelingen op de markt. Dat maakt ons een interessante werkgever die ambitieuze werknemers perspectief biedt.

Een kwestie van balans
Een interessante betrekking is belangrijk. SMK Accountants is er niettemin van doordrongen dat er meer is dan alleen hard werken. Daarom hechten wij aan een goede sfeer aangezien wij ons beseffen dat presteren een kwestie van balans is. Hard werken is ons credo - maar niet ten koste van alles. 

Een nieuw begin?
Wie zich door het voorgaande aangesproken voelt moet maar eens kijken op ons actuele vacature aanbod. Wij horen graag of uw ambities aansluiten op de onze.

Open sollicitaties

Wie in ons team past en de drive èn mogelijkheden heeft om een vakman of  -vrouw te worden zal graag voor SMK Accountants willen werken.

Lees verder >>

SMK Audit Nederland zoekt een afgestudeerde fulltime Assistent-Accountant Audit

Voor SMK Audit Nederland zijn wij op zoek naar een fulltime assistent-accountant audit.

Lees verder >>

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...