Partnerships

SMK Accountants zoekt graag de samenwerking met andere accountantskantoren en organisaties om vanuit gezamenlijke kennis te komen tot een (nog) betere dienstverlening. Wij zijn daarom aangesloten bij het SRA en bij Extendum.

Het SRA is een netwerk van 370 zelfstandige accountantskantoren in Nederland dat zich op het MKB richt. Het SRA ondersteunt de aangesloten kantoren met een groot aantal producten en diensten. Hierdoor profiteert u van de mogelijkheden die een groot accountantskantoor u kan bieden, maar krijgtĀ u tegelijkertijd de persoonlijke aandacht die u van ons mag verwachten.

Extendum is een brancheorganisatie en ondersteunt ruim 650 accountantskantoren in het MKB. Via Extendum zijn wij continu op de hoogte van belangrijke wijzigingen in de regelgeving, interessante artikelen en nuttige, branchespecifieke informatie. Alles, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...