MBO

SMK Accountants vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Dat doen wij bijvoorbeeld door in onze directe werk- en leefomgeving enkele activiteiten te sponsoren die een positief effect hebben op de regionale maatschappij. Daarnaast ondersteunen wij een ziekenhuis in Zambia.

St Francis' Hospital Medical Support Group
SMK Accountants ondersteunt de Stichting St Francis' Hospital Medical Support Group. Het St Francis' Hospital in Zambia is een ziekenhuis met 350 bedden met een staf van 280 medewerkers, onder wie vijf artsen. Het ziekenhuis biedt medische verzorging aan ruim 185.000 mensen in het district Katete, een gebied van 5.000 km². Daarnaast worden nog eens 1 miljoen mensen uit de omliggende gebieden verwezen naar het St Francis' Hospital.

U begrijpt dat het voor het welzijn van velen essentieel is dat dit ziekenhuis in Zambia zo goed mogelijk kan fuctioneren. Wij dragen daarom graag een steentje bij.

Meer informatie over Stichting St Francis' Hospital Medical Support Group vindt u hier.

Stichting FC Twente, scoren in de wijk
SMK Accountants is officieel partner van Stichting FC Twente, scoren in de wijk. FC Twente voelt een grote betrokkenheid met haar omgeving en daar sluiten wij ons graag bij aan. Vanuit deze betrokkenheid is het project 'Scoren in de Wijk" opgezet. Een sportieve samenwerking op het maatschappelijk veld.

Meer informatie over Stichting FC Twente, scoren in de wijk vindt u hier.

Enschede Marathon
SMK Accountants is officieel sponsor van de Enschede Marathon. De Enschede Marathon is de oudste marathon van Nederland en de op één na oudste van Europa. Al sinds 1947 wordt deze Internationale Marathon georganiseerd.

Meer informatie over de Enschede Marathon vindt u hier.

Haaksbergse Engelse Mijlenloop                                                                                                                                                         In het centrum van Haaksbergen vindt elk jaar de Haaksbergse Engelse Mijlenloop (HEMloop) plaats. Wij sponsoren dit hardloopevenement en zijn bovendien ook actief van de partij een eigen hardloopteam.

Meer informatie vind u hier.

                                                                                                                                    

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...