Paul Overzee

Restaurant en Zalencentrum ’t Hagen

Paul Overzee 001Restaurant en zalencentrum ‘t Hagen in Haaksbergen is een allround horeca-organisatie. Met vier zalen, bistro/steakhouse Buffalo Bill en de mogelijkheid tot catering op locatie kan ’t Hagen aan praktisch alle horecawensen voldoen. Eigenaar Paul Overzee bestiert de onderneming inmiddels 22 jaar, samen met zijn vrouw. “Onze gasten komen hier om een bruiloft of een ander feest te vieren of om te vergaderen. De laatste tijd komen daar steeds vaker uitvaarten en begrafenissen bij. Tegelijkertijd is Buffalo Bill zes dagen per week geopend voor een lekker stukje vlees van de grill”, aldus Paul.

Alles is hier mogelijk

’t Hagen is een familiebedrijf en bestaat uit een kleine groep van negen fulltime-medewerkers en een grote groep oproepkrachten. Er is weinig verloop. Paul licht toe: “De onderlinge sfeer is erg goed. Zowel onze vaste medewerkers als de oproepkrachten hebben veel werkplezier. Samen maken we ons sterk voor kwaliteit in onze dienstverlening. De lol die we daarin hebben, straalt af op onze gasten.” Die keren steevast terug vanwege de persoonlijke benadering en de flexibiliteit. Paul: “Feesten en partijen hebben bij ons geen vast stramien. Het enige dat vaststaat is onze inzet om de wensen van de klant in vervulling te laten gaan.” Met een lach voegt hij daaraan toe: “Al willen ze een olifant in de zaal of een spectaculaire entree maken met een helikopter. Alles is hier mogelijk.”

’t Hagen en SMK: een goede match

“Toen wij op zoek gingen naar een accountant, kenden we SMK al vanuit ons netwerk. Betrouwbare jongens met een brede kennis”, vertelt Paul. Het binnenhalen van SMK bleek al snel een juiste keuze. Paul vervolgt: “Wij zoeken in een accountant ook een sparringpartner. Iemand die met ons meedenkt over de vraag: ‘Zijn we op de goede weg?’ Die vinden we bij SMK. Ze zijn in staat trends te signaleren en zijn sterk in het vereenvoudigen van dingen. SMK is bovendien een relatief kleine organisatie met een persoonlijke bedrijfscultuur. Ze streven met hun persoonlijke benadering naar hetzelfde maatwerk als wij. Dat spreekt ons erg aan.”

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...