Over ons

U wilt uiteraard een accountant waarin u vertrouwen heeft. Iemand die zich als partner opstelt en met u meedenkt. Dat vertrouwen kan pas ontstaan als u ons leert kennen. Wij laten u daarom graag zien wie wij zijn en waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen.

De werknemers van SMK stellen het publiek belang boven eigen belang en kwaliteit boven winstmaximalisatie. Zij streven naar een continue verbetering van de professionele kwaliteit. Daarom omarmt SMK het door onze Beroepsorganisatie uitgebrachte rapport "in het Publiek Belang" en nemen adequate actie om de in het rapport genoemde maatregelen te implementeren. In het najaar van 2016 hebben al onze accountants een beroepseed afgelegd.

Op 25 september 2014 presenteerde de werkgroep "Toekomst Accountantsberoep" een plan om de kwaliteit en onafhankelijkheid van de controlerend accountant te verbeteren. De aanleiding voor de oprichting van de werkgroep is het verzoek van de politiek om als sector zelf met voorstellen te komen die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit en herstel van het vertrouwen. De belangrijkste conclusie van de werkgroep is dat er een andere cultuur nodig is, waarbij het publiek belang voorop moet staan en de vertrouwensfunctie en kwaliteit leidend moet zijn. De status van de "implementatie maatregelen voor kwaliteitsverbetering" kunt u via deze link volgen.

Onze focus ligt op financieel welzijn van u, als individu of als organisatie, en van de maatschappij in z'n geheel. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door onze persoonlijke betrokkenheid, daadkracht en passie voor ondernemerschap bijdragen aan een financieel gezonde onderneming.

Onze missie is daarom kort maar krachtig: “ONDERNEMEND BETER”.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Maak dan een vrijblijvende afspraak door een e-mail te sturen naar secretariaat@smkenschede.nl of bel ons op 053-4340582.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Administratie online?

Wilt u contstant op de hoogte zijn van uw financiële situatie? Kies dan voor de online oplossing van SMK Accountants.

Lees meer...