Uw adviseur

John Schepers

J.A.M. Schepers AA

Partner

Neem contact op met John
053-4340582

Neem contact op met John Schepers AA

×

Subsidie en financiering

Als u voor subsidies in aanmerking wil komen, dan moet u weten welke wegen u dient te bewandelen. Dat lijkt wellicht eenvoudig, maar is bepaald geen sinecure. De vele formulieren en ambtelijke instanties vormen namelijk aanmerkelijke hindernissen, helemaal nu er continu wijzigingen plaatsvinden op subsidiegebied.

Wij wijzen u dan ook graag de weg om het maximum uit uw subsidiemogelijkheden te halen. Onze ervaren adviseurs kennen de subsidiemogelijkheden en kunnen, zo nodig, gebruik maken van een groot netwerk aan deskundigen. Uiteindelijk kan dat leiden tot aanzienlijke bedragen aan subsidies, wellicht ook bij u.

Financiering
Wie wil investeren doet dat met eigen vermogen of gaat op zoek naar derden, zoals banken en investeerders, of gebruikt een subsidie om de benodigde investering te kunnen doen. De mogelijkheden zijn daarbij legio. Denk aan leningen - onderhandse/achtergesteld dan wel hypothecair -, rekeningcourantkredieten, debiteurenfinanciering, leverancierskredieten, leasing en huurkoop, durfkapitaal en subsidies. De behoefte aan financiering is onder meer afhankelijk van de levensfase van uw bedrijf. Starten, groeien, consolideren: verschillende stadia met een afwijkende financieringsbehoefte. Laat u eens informeren over de mogelijkheden. Wij staan elke dag voor u klaar met deskundig advies.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...