Uw adviseur

Jan ter Huurne

J.H.M. Ter Huurne

Salarisadministrateur

Neem contact op met Jan
053-4340582

Neem contact op met Jan Ter Huurne

×

Uw adviseur

scholtenlindefotografie 10

J.M. Gerrits-van Benthem

Salarisadministrateur

Neem contact op met Jenny
053-4340582

Neem contact op met Jenny Gerrits-van Benthem

×

Salarisadministratie

De salarisadministratie kent veel complexe aspecten, te meer daar het samenhangt met een reeks aan zaken als het opstellen van loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen en arbeidsvoorwaarden. Nieuwe regelingen beïnvloeden al deze aspecten en eisen een speciale expertise. 

SMK Accountants biedt uitkomst. Onze personeels- en salarisadviseurs weten de weg in het woud van complexe regelingen waarmee u te maken heeft of krijgt. Daarbij maken zij gebruik van de online toepassing Nmbrs: een uiterst efficiënt systeem dat veel handelingen overbodig maakt en daarmee geld bespaart. Zeker omdat investeren in hard- en software alsmede in onderhoud niet langer nodig is met Nmbrs.

Uw salarisadministratie is dankzij onze service steeds tijdig en correct geregeld. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en wij vertellen u er graag meer over.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...