Uw adviseur

Hein Wesselink

H.G.H. Wesselink RB

Partner

Neem contact op met Hein
053-4340582

Neem contact op met Hein Wesselink RB

×

Uw adviseur

Martin Screever

M.J.S. Screever RB

Belastingadviseur

Neem contact op met Martin
053-5741979

Neem contact op met Martin Screever RB

×

Pensioenadvies

Heeft u zich reeds verdiept in uw pensioen en dat van uw medewerkers? De complexe materie nodigt niet uit tot snelle beslissingen. Het tijdig en adequaat treffen van een pensioenvoorziening is van groot belang. Daarbij is onderhoud van die voorziening essentieel, aangezien eisen en omstandigheden in een hoog tempo wijzigen. Voor pensioenadvies kunt u zich daarom het beste wenden tot een deskundige die eenvoudig de weg weet te vinden in alle wetten, regelingen en de verschillende vormen van pensioen.

U vindt in ons de expertise die u zoekt. SMK Accountants is alert op belangrijke ontwikkelingen en op de hoogte van de (on)mogelijkheden van diverse pensioenvormen. Daarbij kunnen wij een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van pensioenspecialisten. Wij voorzien u zo van een optimaal én transparant advies, passend bij uw situatie.

Kijk ook eens bij:

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...