Uw adviseur

John Schepers

J.A.M. Schepers AA

Partner

Neem contact op met John
053-4340582

Neem contact op met John Schepers AA

×

Online boekhouden

U kunt uw boekhouding uitbesteden, maar er ook voor kiezen om het zelf te doen. Voor het laatstgenoemde biedt SMK Accountants een online boekhoudprogramma. Met deze toegankelijke toepassing kunt u waar en wanneer u wilt de boekhouding bijwerken en raadplegen, maar ook facturen verwerken. U bent onmiddelijk op de hoogt van uw financiële situatie terwij u geen boekhoudkundig expert hoeft te zijn. 

De blik van een professional
Uw SMK-accountant kijkt ondertussen met u mee. Hij heeft toegang tot uw gegevens, opdat hij snel uw aangiften en jaarstukken kan verzorgen en u desgewenst kan adviseren. U voorziet uzelf hiermee van een extra paar ogen die u behoeden voor eventuele fouten (en de daarmee gepaard gaande kosten).

Wij vereenvoudigen met genoegen uw boekhouding en leveren daarbij graag maatwerk. U bepaalt daarom zelf het niveau van de service die wij u verlenen, zodat u de boekhoudkundige kosten in eigen hand heeft en daarmee beheersbaar houdt.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen. Stuur een bericht aan:

kirstymaatman@smkadviseurs.nl

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...