Uw adviseur

Hein Wesselink

H.G.H. Wesselink RB

Partner

Neem contact op met Hein
053-4340582

Neem contact op met Hein Wesselink RB

×

Uw adviseur

Martin Screever

M.J.S. Screever RB

Belastingadviseur

Neem contact op met Martin
053-5741979

Neem contact op met Martin Screever RB

×

Belastingadvies

Fiscale kwesties zijn dikwijls complex en de financiële gevolgen zijn niet zelden aanzienlijk. Zaak dus om een belastingadviseur te kiezen die de materie tot in de vingers beheerst. Niet alleen als het om belastingaangiften gaat, maar ook om fiscale advisering. Want bij zaken als inkomens-, vermogens- en succesieplanning, pensioen, herstructurering en zelfs de keuze van ondernemingsvorm wilt u exact weten wat de fiscale consequenties zijn en wat in uw geval de meest doelmatige en kostenbesparende keuze is. 

Met de SMK belastingadviseurs bent u verzekerd van ervaren fiscale adviseurs. Voor ons zijn deze kwesties dagelijkse praktijk. Wij kunnen voor u fiscale bezwaar- en beroepsprocedures doorvoeren teneinde een optimaal resultaat van uw onderneming te realiseren. Oók in complexe en lastige situaties. Dankzij een groot netwerk kunnen wij bij specifieke problemen zo nodig ook andere specialisten inschakelen. U kunt zich ondertussen concentreren op waar u goed in bent: een onderneming voeren.

Wij gaan graag met u in gesprek!

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...