Uw adviseur

John Schepers

J.A.M. Schepers AA

Partner

Neem contact op met John
053-4340582

Neem contact op met John Schepers AA

×

Bedrijfsadvies

U wilt uw bedrijfseconomische processen kritisch tegen het licht houden, uiteraard door een bedrijfsadviseur waar u op kan bouwen en die met de betrokkenheid van een partner adviseert. Onze deskundigen monitoren met ervaren blik uw onderneming. Het kan zijn dat u net begint, in dit moezame tijdsgewricht met tegenslagen worstelt, aan fusies en overnames denkt of overweegt belangrijke investeringen te doen. In dergelijke omstandigheden is het goed te weten dat er een ervaren en objectieve bedrijfsadviseur naast u staat om de zaken met u door te nemen en u te adviseren, opdat u verantwoorde en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Wij komen graag bij u langs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...