Uw adviseur

Huub Michorius

H.H.M. Michorius RA

Partner

Neem contact op met Huub
053-4340582

Neem contact op met Huub Michorius RA

×

Audit: controle en advies jaarrekeningen

WTA en meer
Als uw bedrijf verplicht is de jaarrekeningen te laten controleren, dan kunt u zich niet wenden tot elke willekeurige accountant. Deze dient namelijk in het bezit te zijn van een zogenaamde WTA-vergunning. SMK Audit beschikt over deze vergunning en voldoet daarmee aan de strenge eisen die door de Autoriteit Financiƫle Markten (A.F.M.) worden gesteld. Maar wij leggen zelf de lat nog hoger en verrichten uw opdracht snel en transparant.

Advies
Wij kunnen u daarnaast voorzien van deskundig advies, bijvoorbeeld over hoe u risico's kunt beperken door uw strategie en doelstellingen te laten monitoren. Maar ook door aanbevelingen te doen die leiden tot een betere financieringsstructuur, een hoger rendement en interne processen die efficiƫnter verlopen. Ook voor die extra, doorgaans kostenbesparende, adviezen vindt u in SMK Audit een betrouwbare partner. Wij achten uw belang immers onze zorg.

Controle jaarrekening
Vanwege onze deskundigheid op het gebied van controles en advies kiezen ook ondernemingen die geen verplichte accountantscontrole kennen voor SMK Audit, zoals non-profitorganisaties. U wenst een objectief oordeel over de betrouwbaarheid van de jaarrekening, zodat u met zekerheid weet waar uw onderneming staat en wat het toekomstperspectief is, bij voorkeur neergelegd in een transparant rapport.

Overigens behoeven instanties als uitkerende instellingen soms accountantsverklaringen over diverse deelgebieden. Ook daarvoor tekent SMK Audit.

Analyse jaarrekening
Wanneer u in plaats van een controleopdracht kiest voor een meer analyserende beoordeling, dan vindt u in ons een partner die uw onderneming grondig doorlicht en betrouwbare adviezen verstrekt. Ongeacht de soort of grootte van uw onderneming.

Met een SMK Audit kiest u voor deskundigheid. Wij hechten in elke situatie aan transparantie en kwaliteit. Neem contact met ons op en ervaar het zelf: SMK Audit controleert en adviseert als geen ander!

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...