Uw adviseur

Evelien Wolters

E.G.M. Wolters AA

Relatiebeheerder

Neem contact op met Evelien
053-5741979

Neem contact op met Evelien Wolters AA

×

Administratieve specialisten

U bent ondernemer. Dagelijks bezig om uw organisatie succesvol te maken of te houden. Dan komt u ook in aanraking met verschillende fiscale en juridische zaken die slechts zijdelings met uw vakgebied te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan fiscale regelingen, personeelsbeleid of subsidies en financieringsvormen. Hoe handig zou het zijn een specialist bij de hand te hebben voor al uw vragen en voor advies?

In SMK Accountants en belastingadviseurs vindt u een slagvaardige en stabiele partner. Wij zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en ondersteunen u graag bij het realiseren van een effici├źnte inrichting van uw bedrijfsprocessen en bij uw strategische langetermijnplanning. Zo kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent, namelijk een onderneming leiden.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan kijken wij uit naar een vrijblijvend gesprek met u. Geen organisatie is immers hetzelfde en wij sluiten onze diensten graag aan bij uw behoefte. Spreken we elkaar snel?

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...