Uw adviseur

John Schepers

J.A.M. Schepers AA

Partner

Neem contact op met John
053-4340582

Neem contact op met John Schepers AA

×

Uw adviseur

Huub Michorius

H.H.M. Michorius RA

Partner

Neem contact op met Huub
053-4340582

Neem contact op met Huub Michorius RA

×

Accountants & Advies

SMK Accountants heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om het opstellen en controleren van jaarrekeningen. Wij monitoren niet alleen de status quo, onze expertise strekt zich ook uit tot het geven van advies. Dankzij onze aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij de groeimogelijkheden van uw onderneming beoordelen en u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. 

Als u op zoek bent naar een accountant met aandacht voor úw specifieke vraagstukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij, desgewenst, uw persoonlijke situatie meenemen in ons advies, en mag u van ons verwachten dat wij ons als een betrokken partner opstellen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@smkenschede.nl of bel 053-4340582.

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Ontzorgen

Wij zijn een dienstverlenende organisatie, met als doel u te ontzorgen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemen? 

 

Lees meer...