Gezamelijk home

Altijd op de hoogte zijn
van ons laatste nieuws?

Vraag nu onze SMK nieuwsbrief aan>>

SMK Samen online boekhouden

Samen online boekhouden

Overweegt u ook over te stappen naar online boekhoudsoftware, maar twijfelt u nog of weet u nog niet wat geschikt is voor u? Wilt u ook tijd besparen in uw onderneming en weer doen waar u echt goed in bent, uw Core business?

Kom naar de demo online boekhouden bij SMK in Haaksbergen op 8 februari 2018.

U krijgt uitleg en een demonstratie van de online boekhoudsoftware Twinfield en de scanoplossing Basecone. We laten u alle voordelen ervaren.

Na deze demo zult u meer op de hoogte zijn van de mogelijkheden van online boekhoudsoftware en wat SMK als accountant hierin voor u kan betekenen.

In verband met het beperkt aantal plaatsen graag aanmelden via 053-5741979 of per email via marceltijink@smkadviseurs.nl

 

U bent van harte welkom op donderdag 8 februari 2018 van 20:00 - 21:30

SMK Accountants

Rembrandtlaan 225
7545 ZW Enschede

Postbus 150
7500 AD Enschede

T053-4340582
F053-4304489
Esecretariaat@smkenschede.nl

SMK Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u dan nu aan!

Lees meer...

Over SMK

Wij zijn er van overtuigd dat wij door onze betrokkenheid, daadkracht en passie voor het ondernemen bijdragen aan het financieel welzijn van mens en maatschappij.

Lees meer...

Vacatures

Voor wie van aanpakken houdt zijn er bij SMK Accountants veel mogelijkheden op allerlei terreinen binnen de accountancy. Zijn wij op zoek naar jou?

Lees meer...